Hyrservice ger dig frihet

frihet

Det finns en rad fördelar med att hyra av oss. Vi ser till att du alltid har tillgång till hela och rena arbetskläder, entrémattor, hotell- och restaurangtextilier. Du slipper höga investeringskostnader och du behöver ingen egen lagerkapacitet. Istället kan du fokusera på din kärnverksamhet och utnyttja resurserna smartare.

Variera när du vill

När du hyr har du dessutom frihet att växla och variera mellan olika färger, sortiment och kollektioner. Vi har mycket att välja på och vi tvättar, lagar och levererar allt åt dig.

Kontroll att lita på

Vi vet att korrekta leveranser i rätt tid till rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska fungera. Därför har vi en strikt kontroll under hela processen, från hämtning av smutsigt gods till lämning av rent. Med individuella chip och streckkoder följer vi artiklarna genom hela förloppet. Allt vi levererar är finish-behandlat, kvalitetskontrollerat och snyggt förpackat.

Fördelar med att hyra

  • Alltid tillgång till hela och rena kläder och annan utrustning
  • Inget bundet kapital
  • Kostnadskontroll
  • Ingen lagerkapacitet behövs
  • Hyrstocken kan enkelt justeras via vår webb online
symbolcirkel

En leverantör, en helhet!

Det finns många fördelar med att anlita en leverantör med komplett service för textilier, arbetskläder och entrémattor. Oavsett vilka behov ni har, sköts allt genom en enda kontakt som hjälper er, och ni får allt samlat på en faktura. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt och skonsamt för miljön, då allt går med samma leverans.