Skräddarens hämtar och lämnar

Skräddarens levererar hela, rena, funktionella och stilfulla textilier till din verksamhet precis som du vill ha det. Vi hämtar och lämnar hos er. Som vår kund har du alltid full tillgänglighet till dina textilier. Vårt moderna logistiksystem garanterar att dina leveranser är korrekta och kommer i rätt tid till rätt plats.

Rätt textilier på rätt plats…

I samma ögonblick som vi hämtar din smutstvätt, levererar vi nya fräscha textilier, helt efter dina önskemål. Du har aldrig någon väntetid och din egen lagerhållning är valfri.

…i rätt tid

Logistik stavas punktlighet. Skräddarens vet att tidtabeller är till för att hållas. Därför är vi mycket noga med att leverera rätt textilier på utsatt tid. Det kan vara till en viss dörr eller visst våningsplan. Vi underlättar för dig och har du särskilda önskemål är det bara att meddela oss.

…med säkra leveranser

För att kunna garantera säkra leveranser till dig följer vi välstrukturerade arbetsprocesser. Genom åren har vi utvecklat smarta lösningar både för dig som kund, men också innovationer som främjat hela tvätteribranschen. Vårt omsorgsfulla arbete för dig omfattar samtliga instanser i Skräddarens verksamhet, vilket innebär att dina textilbehov är tryggade varje dag, varje vecka, år ut och år in.

Välkommen till Skräddarens!