Skräddarens Tvätt och Hyrservice AB

Välkommen till Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB. Vi är ett serviceinriktat och modernt tvätteriföretag med hög kapacitet. Vårt fokus är professionella och smidiga lösningar för kunder inom industri, vård och omsorg samt hotell och restaurang. Vi driver en av Sveriges modernaste och renaste tvätterianläggningar och servar hela Norrland.

 

Skräddarens Tvätt & Hyrservice är ett lokalägt företag med lång erfarenhet av att samverka med den norrländska industrin och andra kunder. Vi hämtar och levererar i hela Norrland. Dessutom erbjuder vi service i övriga landet och resten av Europa genom vårt medlemskap i Rikstvätt som samverkar med CWS-boco International, en koncern som finns i 18 länder. Vi arbetar med stora och små kunder i olika branscher. Några exempel är Norrmejerier, Motorcentralen, Ålö, Metsä Board, Nordiska Bil, Indexator, Umeå Energi och GE Healthcare.

 

Vår toppmoderna tvätterianläggning öppnades i december 2016. Vi är certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar och stort miljöansvar.