Vi gör det enkelt att göra rätt

livsmedel

Du som arbetar med livsmedel vet att hygien och strikta rutiner är A och O. Livsmedelsindustrin har mycket tydliga regler och förordningar som måste följas. Det räcker inte med att arbetskläderna är funktionella och bekväma, du ska kunna lita på att de är absolut rena också.

Skräddarens driver ett av landets modernaste och mest miljöanpassade tvätterier (invigt dec 2016). I våra toppmoderna och datoriserade lokaler behandlar vi dagligen artiklar från kunder med avancerade krav på säkerhet och kvalitet.

Vår datoriserade och kontrollerade tvättprocess innebär att vi kan garantera en mycket hög hygienisk standard. Dina kläder hanteras i en separat linje och tas om hand enligt noggranna rutiner. Vi har många års erfarenhet av att samarbeta med livsmedelindustrin och vet vilka höga krav som måste uppfyllas. Med kunnig service blir det enklare för dig att göra rätt.

Online-system skapar kontroll

Samtliga plagg är streckkodsmärkta. De läses in via scanner varje gång de är inne för tvätt. Det gör att vi alltid vet var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Vi kan presentera antal insatta plagg i systemet, antal tvättar och när nya plagg satts in.

Det innebär att du får en garanterad kvalitets- och kostnadsuppföljning. Du får trygghet och full kontroll.

Ring oss och prata säker tvätthantering

Anders Larsson

Försäljning Industri & entrémattor
Västerbotten och Västernorrland

Tel 090-200 64 02
Mobil 070-659 98 50

anders.larsson@skraddarens.se

kontaktumea-2

Anders Orrstjerdt

Försäljning Industri & entrémattor
Norrbotten

 

Mobil 070-659 07 43
anders.orrstjerdt@skraddarens.se

anders_o