Kläder som jobbar för dig

Alla som arbetar inom industrin vet vilka enorma påfrestningar kroppen utsätts för under ett vanligt arbetspass: extrema temperaturer, bländande ljus, hala underlag, dålig sikt, kraftigt buller… Listan kan göras lång.

Därför är det mycket viktigt att du väljer att ge din arbetspersonal rätt utrustning och rätt skydd så att de tryggt och effektivt kan utföra sina uppdrag – för sin egen skull, sina familjers, företagets och era slutkunders.

Bra och snabba resultat är viktigt, men hälsan kommer alltid först. Skulle något mot förmodan hända påverkar det många människor. Olyckor går att undvika med rätt skyddsutrustning.

Vi möter dina krav

Funktion, säkerhet och bekvämlighet samt slitstyrka är exempel på krav som du ska ställa på ett yrkesplagg. Att välja rätt yrkesplagg för olika arbetsuppgifter kräver kunskap om material och utförande. Berätta vad du behöver så hjälper vi dig. Vi på Skräddarens Tvätt & Hyrservice bistår gärna med vår mångåriga erfarenhet inom området.

Om du vill hyra, köpa eller bara låta oss tvätta yrkesplaggen avgör du själv. Vi har resurser att möta alla dina behov när det gäller volym och samarbetsform. Naturligtvis ur bästa miljö- och kvalitetssynpunkt.

Online-system skapar kontroll

Samtliga plagg är streckkodsmärkta. De läses in via scanner varje gång de är inne för tvätt. Det gör att vi alltid vet var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Vi kan presentera antal insatta plagg i systemet, antal tvättar och när nya plagg satts in.

Till detta ingår en detaljerad kostnadsuppföljning. Du får trygghet och full kontroll.

Köpavtal

Det är enkelt att köpa dina artiklar via Skräddarens. Det ger en glasklar överblick. Tillsammans utformar vi en norm för vilka plagg som den anställde får välja mellan och hur många exemplar varje anställd får tillgång till.

Ring oss och prata arbetskläder

Anders Larsson

Försäljning Industri & entrémattor
Västerbotten och Västernorrland

Tel 090-200 64 02
Mobil 070-659 98 50

anders.larsson@skraddarens.se

kontaktumea-2

Anders Orrstjerdt

Försäljning Industri & entrémattor
Norrbotten

 

Mobil 070-659 07 43
anders.orrstjerdt@skraddarens.se

anders_o